Logo

Belépés Regisztráció

Kérdésed van? Nézz körül!

Örülök, hogy eljutottál idáig és olvasod ezeket a sorokat, mert ez azt jelenti, hogy már megszületett Benned az érdeklődés. Fontos azonban megismerned az oldal működésének szabályozását részleteiben is, ezért kérlek, szánj időt arra, hogy alaposan áttanulmányozd a honlap alján elérhető Adatvédelmi nyilatkozatot, valamint a Felhasználási feltételeket. Természetesen néhány alapvető kérdést itt is összegyűjtöttünk számodra a könnyebb eligazodás érdekében.
Ha nem találsz a kérdésedre választ, írj nekünk üzenetet.

A video.beresalexandra.hu holnap díjmentes „alap” regisztrációs és előfizetéses rendszerben egyaránt működik. Attól függően, hogy melyik hozzáférési szintet választottad válsz jogosulttá bizonyos tartalmak eléréséhez, de ingyenes felhasználóként is számos videó elérhető számodra. Regisztráció nélkül az oldalon található videók nem elérhetőek.

Ha még bizonytalan vagy és még nem sikerült döntened, vagy csak éppen szeretnéd először kipróbálni, hogy milyen is velem együtt edzeni anélkül, hogy egy teljes hónapra elköteleznéd magad mellettem, a Napijegy neked szól! Legkönnyebben a az "Előfizetésem" menübe belépve tudod megvásárolni. Napijegyet csak az „alap” kategóriában regisztrált felhasználók válthatnak (hiszen másoknak nem is volna értelme). A napijeggyel a honlap összes tartalmához és szolgáltatásához egy teljes napig (24 óra!) hozzáférsz, a "szerdai élő" és a szombati "weekend premier" edzésekhez is akár. Nyilván nem volna előnyös, ha a jegyed a fizetés pillanatától már aktív volna, ezért a vásárlást követően a jegy még nem "él", viszont közvetlenül az "Élő/Premier edzés" menüpontba irányítunk tovább, ahol láthatod, mennyi idő múlva kezdődik a következő online foglalkozás. Amennyiben valamelyik élő, vagy premier órával szeretnél "kezdeni", azt ajánlom, hogy a tervezett kezdési időpont előtt 5-10 perccel aktiváld a jegyedet, így kényelmesen fogsz tudni csatlakozni az órához. (A napijegy aktiválható akár a "Videótár/Előfizetésem", akár a "Videótár/Élő/Premier edzés" menüpontban.)

A jegyed tehát aktiválástól(!) számított 24 óráig biztosítja a hozzáférésedet a Fitness Live Pro tartalmakhoz. A napijegy aktiválásakor egy felugró ablakban információt  kapsz arról, hogy jegyed pontosan meddig érvényes, de az "Előfizetésem" menüpontban bármikor, később is ellenőrizheted ezt.

A regisztrációhoz nem tartozik érvényességi korlát. Mindaddig használhatod az oldal alapszintű hozzáféréseit, ameddig csak kedved tartja! Az előfizetéseink egységesen egy hónapig érvényesek, amely egészen pontosan azt jelenti, hogy a megvásárlás pillanatától számított 30 napig biztosítanak hozzáférést.

Valójában semmi tennivalód nincs a hozzáférésed érvényességének megújítása tekintetében, ha továbbra is szeretnél részt venni az oldal életében, hiszen „ismétlődő előfizetés”-es rendszerben működünk. Röviden ez annyit tesz, hogy ezen fizetési mód esetén a választott tartalomnak megfelelő összeggel 30 naponként automatikusan megterhelésre kerül a Felhasználó bankszámlája. (Ennek részleteit a Felhasználási feltételek V. pontjában ismerheted meg teljes részletességgel.)

A folyamat kezelése roppant egyszerű, azonban mi tevékenyen nem tudunk szerepet vállalni, sajnos neked kell megtenned néhány nagyon rövid lépésben. Új, vagy megváltozott bankkártya használata esetében, a GDPR előírásoknak megfelelően nincs lehetőségünk a "mi oldalunkról" frissíteni közvetlenül a bankkártya adataidat, hiszen mi azokat nem is látjuk, nem is kezeljük, csak az OTP.

A megoldás ugyanakkor roppant egyszerű:

1. Első lépésben le kell bármikor mondanod a jelenleg aktuális hozzáférésedet annak lejárata előtt az oldalra belépve, a Videótár/Előfizetésem menüben. (Természetesen az nem fog megszűnni azonnal, hanem csak az eredeti előfizetésben megadott időszak végén.)
2. Az új bankkártyával történő előfizetésedet pedig az első pontban lemondott előfizetés lejáratát követően - ismét a honlapra a profilodba belépve persze -  a Videótár/Előfizetésem menüben tudod megrendelni. Ennyi az egész.
(Fontos! Nem fog elveszni természetesen semmilyen korábbi beállításod, vagy statisztikád sem, hiszen azok nem a kártyához, hanem a felhasználóhoz kötötten kerülnek rögzítésre rendszerünkben.)

Biztosan sikerülni fog, de, ha esetleg elakadnál, keress minket bátran!

Az ellenértékhez kötött tartalmakhoz kapcsolódó hozzáférésed (előfizetés) a már megfizetett díj esetében az aktuális számlázási időszak végéig marad érvényes. Előfizetésedet a következő esedékes díjfizetés időpontját megelőzően bármikor lemondhatod az oldalra történő belépést követően, a Videótár/Előfizetésem/Előfizetés megszüntetése menüpontra kattintva. Tudnod kell, hogy bármikor jogosult vagy indoklás nélkül előfizetésedet megszüntetni. Az előfizetés megszüntetése során természetesen a korábban megadott, az ismétlődő bankkártyás fizetésre vonatkozó hozzájárulásod is visszavonásra kerül, vagyis a bankszámlád következő, automatikus megterhelése haladéktalanul megszűnik. Amennyiben nem a Szolgáltatónak felróható okból szünteted meg előfizetésed, úgy a Szolgáltatás a már korábban befizetett időtartam végéig továbbra is elérhető marad! A befizetett díjak nem visszatérítendőek, és részleges hónapra szóló előfizetési időszakokra vagy meg nem tekintett tartalomra vonatkozóan nem jár visszatérítés.

Nem. A Felhasználási feltételeknek megfelelően csak az előfizető és a vele egy háztartásban élők (gyerekek és partnerek) használhatják az előfizetést.